• Godthåb bådeforening, Iggiaanut 4, 3900 Nuuk (dataansvarlig) registrerer persondata, som du har oplyst til os ved indmeldelse, forespørgsler og flyttemeddelelser.
  • Vi registrerer følgende oplysninger: Navn(e), adresse, telefonnummer(re), mailadresse, relevante oplysninger om båd, samt oplysning om pligtig ansvarsforsikring. Disse oplysninger gemmer vi for at kunne administrere dit medlemskab, udsende kontingentopkrævninger og til at sende meddelelser til medlemmer generelt.
  • Vi gemmer kun disse oplysninger så længe, som det er nødvendigt for at kunne yde dig en god service.
  • Ligeledes sletter vi dine persondata, hvis du skulle ønske at udtræde af foreningen.
  • Du kan altid få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
  • Godthåb bådeforening videregiver aldrig de registrerede data.
  • De registrerede persondata opbevares hos vores leverandør af foreningsdatabasen, med hvem vi har indgået en behørig databehandleraftale. Kun de personer, der arbejder med at servicere vores medlemmer, har adgang til de registrerede persondata. Dette sker over en sikker og krypteret forbindelse og data er beskyttet ved hjælp af brugerid og password.
  • Godthåb bådeforening forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.
  • På vores hjemmesider anvender vi cookies. Når du besøger hjemmesider, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres af din browser på dit udstyr. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Vi anvender midlertidige cookies, der automatisk indsamler data om dit besøg. De data der indsamles anvendes kun til at forbedre opbygningen af hjemmesiderne og analyseres i anonym form udelukkende til statistik med det formål at hjælpe os til at forbedre hjemmesiden til glæde for vore besøgende.
  • Du kan slå Cookies fra i dine internetindstillinger, men slår du dem fra, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.<<