Kære medlemmer

Som lovet ved generalforsamlingen, vil vi fra bestyrelsen gerne afholde nogle medlemsmøder, hvis der er opbakning og interesse for dette.

Det første medlemsmøde vil blive afholdt på en eftermiddag, hvor vi har inviteret to aktuelle forsikringsselskaber, nemlig IF og Codan/Pantanius til at komme og besvare de spørgsmål I medlemmer måtte have til jeres bådforsikringer. Det bliver ikke et medlemsmøde med fokus på pris på forsikringerne m.m., men mere med fokus på hvad ens forsikringer dækker og hvad man i forskellige situationer skal være opmærksom på.

Vi har lovet forsikringsselskaberne, at vi på forhånd vil spørge indtil de spørgsmål I måtte have og så vil vi sende dem videre til selskaberne, så de har god tid til at forberede deres svar.

Et eksempel på et spørgsmål kan være: Må man slæbe en kammerats båd hjem fra fjorden og hvis noget går galt, hvorledes dækker forsikringen så?

Så ønsker I at deltage og har I noget I er i tvivl om, så send os gerne en mail til med de spørgsmål I måtte have: ghb@ghb.gl Så vil vi sende dem videre til forsikringsselskaberne.

Det første medlemsmøde bliver lørdag den 7. april kl.14:00 i Illorput.

Der vil være kaffe/the og kage.